Construïm
pensant
en el futur
dels nostres
clients

Qui som?

RGI és una empresa de promoció immobiliària amb més de 20 anys d’experiència construint llars úniques per a tots els nostres clients.

Qui la formem?

Som una empresa familiar de segona generació formada per un equip jove de persones entusiastes de la seva activitat i totalment focalitzats en la satisfacció del client.

Compromís, solvència, innovació, i una clara orientació al client.
Servei de qualitat i diferencial, que aporta una excel·lent experiència de compra als nostres clients.

Oferim
habitatges
que emocionen

Professionalitat

Un equip
de professionals
qualificats en
contínua formació.

Com pensem?

“Tailor made home”

La nostra filosofia

Els nostres orígens lligats a l’herència tèxtil de la ciutat de Sabadell, ens han fet pensar sempre en la confecció a mida de cada habitatge,  el que nosaltres anomenem “Tailor Made Home”. Aquesta  filosofia de treball es fonamenta amb la personalització, la flexibilitat i pensar que cada client és únic.

Els nostres valors

Confiança

Construïm pensant en el futur, sabent que formarem part de la vida dels nostres clients, per tant, volem establir relacions duradores basades en la integritat i l’honestedat.

Qualitat, Disseny i Funcionalitat

El nostre compromís és oferir habitatges que emocionin als nostres clients. Estudiem cada llar com a pròpia, analitzant cada un dels espais i aportant les solucions de disseny més adequades.

Innovació i Sostenibilitat

El nostre repte és construir habitatges que tinguin el mínim impacte mediambiental, per tant, sempre busquem els millors materials i les millors solucions tècniques, no tan sols pensant en la seva construcció, sinó sempre pensant en el seu futur.

nuestro proposito RGI

El nostre propòsit

La nostra activitat té sentit si contribueix a millorar el benestar dels nostres clients i de la ciutat on es situa la llar, sempre impactant de manera positiva a nivell col·lectiu.

Les nostres  promocions

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad