Serveis professionals

Inversors

Donem entrada a tots aquells inversors que comparteixin la nostra filosofia i vulguin participar aportant capital en determinats projectes immobiliaris on estem presents. L’inversor aprofita de la nostra experiència per formar-hi part. La proposta de valor és que compartirem la mateixa inversió i li donarem la possibilitat de participar-hi.

Propietaris de Solars

Si disposa d’ un solar podem estudiar-lo i assessorar-lo amb les diferentes possibilitats que s’hi puguin desenvolupar. En cas d’ interès, estem oberts a trobar la fórmula més adequada: compra, permuta, intermediació… sempre amb total confiança.

Gestió Patrimonial

Som especialistes en la gestió en sentit ampli (compra, intermediació, venda, lloguer, assessorament,…) de tota classe d’actius immobiliaris (solars, locals comercials, naus,..) adreçats exclusivament a Family Offices.

Edificis Residencials

Estudiem de manera àgil i rigorosa la compra d’edificis residencials situats en centres urbans, prioritàriament a la ciutat de Barcelona, sigui quin sigui el seu estat i la seva situació arrendatària.

Altres Gestions Inmobiliàrias

Ajudem a vendre de manera discreta determinats immobles aprofitant la nostra xarxa de contactes. Disposem d’una àmplia experiència en cercar la millor alternativa en cas d’herències on existeixin propietats immobiliàries.

Contactar

Si vol contactar amb nosaltres pot fer-ho trucant al telèfon (+34) 932 750 669 o bé omplint el següent formulari:

Acceptar:

6 + 14 =

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad